ΑΜΕΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6945 723523


Αρχική » » ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

{[['']]}
Το ploumistofylakto είναι ένα διαφορετικό e-shop από τα άλλα γιατί σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε το πρώτο,
αληθινά ενεργειακό, χειροποίητο προσωπικό κόσμημα της αρέσκειας σας, όπου αναγράφεται το όνομα σας, με συγκεκριμένη ευχή ενεργοποίησης και με εγγύηση γνησιότητας των λίθων.


ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ 

Θέλετε να προσελκύσετε πλούτη; Ξέρετε πως πρέπει να ζήσετε την αφθονία; Το σύμπαν είναι ο συμβολισμός της αφθονίας. Τα χρέη, οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα, δεν είναι τίποτε παραπάνω από δοκιμασίες για την συνειδητοποίηση της προστασίας που προσφέρει το σύμπαν. Υπάρχουν ενέργειες που μπορείς να κάνεις τώρα για να μετατρέψεις τη ζωή σου.

Να θυμάστε... 

1)Είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου.
2)Να γνωρίζεις τι θέλεις.
3)Πίστεψε πως μπορείς να το έχεις.
4)Ανέλαβε δράση για να το πετύχεις.
5)Εστιάσου μόνο σε αυτά που θέλεις.
6)Να είσαι ευτυχής και χαρούμενος και να αναμένεις την υλοποίηση των επιθυμιών σου.
7)Να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ "AFTHONIA" έχει έναν από τους πιο "ενεργειακούς" λίθους τον Σμαραγδίτη που ήταν γνωστός στους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, οι οποίοι κατασκεύαζαν ειδικά καλλιτεχνήματα, διακοσμητικά βάζα και άλλα σκεύη. Οι αρχαίοι Έλληνες τον αποκαλούσαν «Αργυραδάμα».

Ο Σμαραγδίτης έλκει τον πλούτο, την αγάπη, την αφθονία και την αισιοδοξία. Είναι ο λίθος της συνεργασίας, προσφέρει στήριξη στους επαγγελματίες, τους οδηγεί σε κερδοφόρες κινήσεις και φέρνει τύχη σε όλα τα επαγγέλματα. Φέρνει τύχη στα τυχερά παιχνίδια, ενισχύει την οικογενειακή ευτυχία και την πίστη. Προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, και βοηθά τον κάτοχό του να συγκεντρωθεί και να διακρίνει την αλήθεια πίσω από τις ψευδαισθήσεις των περιστάσεων. Δείτε περισσότερα για τις ελκτικές "δυνάμεις" του ΕΔΩ

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ  by PLOUMISTOS είναι χειροποίητο κόσμημα, φτιαγμένο πάνω σε ειδική δαχτυλήθρα από ασημί που προσαρμόζετε σε όλα τα μεγέθη δακτύλων, όπου στην κορυφή του φέρει φυσικό ορυκτό σμαραγδίτη, "δεμένο" πάνω σε καστόνι από κασσίτερο, όπου αναγράφονται τα αρχικά γράμματα από το όνομα και το επίθετο σας, ώστε να φέρει ΑΦΘΟΝΙΑ στον κάτοχο του. Παραδίδεται σε κασετίνα, με εγγύηση γνησιότητας του λίθου και της κατασκευής.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ αριθμός δακτυλιδιών λόγω της ιδιαίτερης κοπής του λίθου.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΕΔΩ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο :

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

http://picasion.com/

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

png optimizer
=====